Autras activitas

· Animacions de sensibilizacion e de descoberta de la lenga :

Parla-me occitan, m’agrada ! Per una Sent Valentin en occitan per totes e gratuita Dimenge 14 de febrièr de 2021 a Tolosa. L’idèia es de rendre l’occitan present coma mejan d’expression de l’amor lo jorn de la Sent Valentin a travèrs un afichatge de passatges poetics que los passants seràn convidats a emportar e a ofrir.
– Talhièr de cosina en occitan, del 15 al 17 de febrièr de 2021 a Tolosa (31). Cosinar amb de professional un repais en occitans ! Lo plaser de partatjar la gormandisa linguistica, d’aprene e de participar a cosinar un repais que la lenga ne serà lo fricòt mai delicat. (Aquel eveniment foguèt anullat a causa de la crisi sanitària)
– Passejadas contadas en occitan, conferéncias, … dins lo cadre del festenal Quinzena occitana dins Òlt-e-Garona : https://quinzenaoccitana.monsite-orange.fr/ En 2021, al mes d’octòbre.
· Animacions escolaras e extra-escolaras : sensibilizacion a la lenga gràcias a de talhièrs (fabricacion d’instruments de musica, jòcs de quilhas & palets, jòcs de societat en occitan, …).